Плосък корем и програма за отслабване

Изгубете максимум мазнини в талията и коремната преса, като комбинирате кардио тренировка и локализирани упражнения, за да имате плосък корем и изискана талия.

Какви упражнения да правя за корема

Кой никога не е мечтал да пристигне гордо на плажа със силно изчистена коремна преса и плосък корем? Да не се чувстваш стегнат в джинсите си в колана? Малко кръгло коремче, със сигурност не е драматично, но плосък корем, винаги е по-секси. Искате ли бързо да направите плосък корем с оформена коремна преса? Нашите треньори, ви предлагат програма за плосък корем “до ключ”, която да ви помогне да постигнете целите си и да прецизирате фигурата си. Тази тренировъчна програма за жените е насочена към коремната област и талията и включва редовно кардио тренировка за бързо отстраняване на мазнините. Започнете сега програмата ни за загуба на корем и се гордеете с вашата форма през цялата година!

Фитнес програма за ПЛОСЪК КОРЕМ

Тази фитнес програма за отслабване с плосък корем се основава на тренировъчно съотношение от 70% културизъм и 30% кардио. Тя включва 100% изолиращи упражнения. Използваните товари са по същество телесно тегло. Препоръчваната честота на обучение е 4 пъти седмично със среден интензитет за сесия, продължаваща до 50 минути.

СПЕЦИФИЧНИ ОСОБЕНОСТИ НА ПРОГРАМАТА ЗА ПЛОСЪК КОРЕМ

Тази тренировъчна програма за Отслабване и плосък корем предлага кардио натоварване, за изгарянее на мазнините и изчерпване на запасите (нехормонален), в комбинация с целеви упражнения в областта на корема и талията. Фитнес упражнения са избрани от 100% изолация упражнения, специално насочени, за да акцентира върху орелефяването на коремната преса. Упражненията се изпълняват само с телесното ви тегло. При тези 4 седмични сесии, се препоръчва да се поддържа достатъчен обем на тренировка, за да се изгарят мазнините, без пренатоварване на средната част на тялото. Всъщност, абдоминалите, както всички останали мускули, трябва да се възстановят напълно между две сесии. Излишъкът от този тип би имал за цел да насърчават задържането на вода в тази област, точно обратното на желания ефект. Ето защо фитнес упражненията се редуват с глобални кардио сесии. Работа в умерен интензитет, е достатъчен, като се има предвид големият обем работа, намираща се на коремната преса.

ВАЖНО
Тренировка на коремната преса Всеки ден е безполезна.
ДОБРЕ Е ДА ЗНАЕТЕ
Абдоминалните са мускули като останалите, на които трябва да се позволи да почиват един ден на 2 минимум. Разменете упражненията, за да натоварвате цялата коремна преса.
карнитин за плосък корем
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ
За най-добри резултати, следвайте паралелно изчистена диета и прием на л-карнитин. Карнитинът Има научно доказана роля за изгаряне на мазнините? Лесно е да се разбере интереса на спортистите към L-Carnitine, тъй като той може да подобри използването на липидни резерви, причинявайки топенето на излишните мазнини и ограничава употребата на гликоген, като подобри производителността.